– כן, אני בכוונה מתעלמת ההפסד היווני (או שמא עלי לומר יאללה הולנד!) –
אז רגע לפני שאיטליה מנסים להציל את מצבם – החלטתי להקדיש פוסט לאלופת העולם (הקודמת?). בשאיפה שהפעם נראה מעט יותר מתיקו 1.
כי אני יודעת שהאיטלקים יכולים ליותר – איזה עם אחר יבנה מגדל עקום ויהפוך אותו לאתר תיירותי עצום?
אומנם הצרפתים הם העם הכי שרמנטי, אבל איטליה היא הרומנטית, לילות חמימים עם אקורדיאון וארוחה טוב ושירים על לילות יפים וכוכבים…
אז מה, ספגטי?
חומרים:
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים גדולים
4 שיני שום גדולות או 2 כפיות שום כתוש גדושות
5 עגבניות (רצוי תמר אדומות אדומות) חתוכות קטן עם כל הנוזלים שלהן
קופסת רסק עגבניות בינונית או קופסא קטנה וחצי
כף סוכר
אורגנו, מלח, פלפל
הכנה
לקצוץ את הבצל דק ולטגן אותו בשמן זית. כשהבצל שקוף להוסיף את הבשר הטחון ולערבב היטב.
לאחר שכל הבשר הטחון מאפיר להוסיף את העגבניות והנוזלים ולתת להכל להתבשל יחד. להוסיף את רסק העגבניות, הסוכר והתבלינים
ורבע כוס מיים (רצוי אם יש מהמיים שהפסטה בושלה בהם).
לערבב הכל יחד ולבשל עד רתיחה, להוריד את האש ולהמשיך לבשל עוד מעט על אש קטנה, לטעום ולתקן תיבול.
להשאיר תגובה