פורסם על ידי: ayouly | 1 ביולי 2010

טיפים למלצרית בימי מונדיאל וסלט עוף

אז, רגע לפני רבע הגמר-

טיפים למלצרית בימי מונדיאל

(יש לציין, שלפני פרסום הרשומה, ערכתי סקר מעמיק ברחבי הפאבים התל- אביבים והחיפאיים, מכאן יכול להיות שקיימות תופעות נוספות שייחודיות לאיזורים מסויימים – לדוגמא- הנגב, למרות שבטח עדיין אין שם טלוויזיות, שלא נסקרות ברשומה זו)

1. אם את נגשת לשולחן בזמן התקפה של ברזיל – אל תצפי שבאמת נתייחס אלייך.
2. אבל, אני מבטיחה לך ש גם אם היית בר רפאלי, בזמן שהכדור אצל קאקא- לא הייתה זוכה ליותר מדי תשומת לב.
3. אגב, כולם כבר שמנו לב ששמו של קאקא מזכיר קקה. אין צורך שגם את תצייני זאת במשחק השלישי שלהם במונדיאל.
4. כן, אנחנו כבר יודעים ש"אלאנו" בספרדית חור. כן, חור הקקי – זה בוגר מאוד, תודה.
5. אם כל הפאב בוהה בך- זה לא סימן שיש לך משהו בין השיניים אלא את כנראה עומדת מתחת למסך.
6. התגלה זן חדש של נשים, אשר לא תאמיני, גם אוהבות כדורגל – לכן, כשאני בוהה במשחק (בחינניות, בתור אישה אני עושה הכל בחינניות, גם אם זה לבהות במסך ולשתות בירה – דהיינו להיות גבר) יחד עם שאר השולחן- אל תצפי ממני להקלות ביחס על כך כשאת מסתירה לי את המסך באמצע התקפה של רובן (ולצערי אחת מהיחידות במשחק).
7. זה יפה מאוד שהתלבשת בצבעים של נבחרת ארגנטינה, מסי יעריך זאת מאוד – אבל כעת משודר אנגליה – גרמניה, אז תחכי עם קריאות ה"ואמוס" למשחק הבא. תודה.
8. ואין צורך לשאול לאן נעלמו השוטים שלנו, אני מניחה שהתשובה ברורה לרובנו (אחרי דקת מחשבה, אולי שתיים במידה וגם היא בלונדינית).

אני מהמר על ברזיל או ספרד

ואחרי שסגרנו עניין פעוט זה – ארוחה לימים חמים:

סלט עוף ב-13 דקות

מרכיבים

חזה חתוך לרצועות

לסלט:
חופן עלי תרד טריים קרועים ביד עם כפית שמן זית.
חצי אבוקדו חתוך לקוביות עם כפית מיץ לימון.
גמבה אדומה קטנה חתוכה לקוביות
בצל ירוק חתוך

לעוף:
בצל בינוני חתוך לרצועות
1 חתיכה של חזה עוף פרוס לשניצל
2 וחצי כפות צ'ילי מתוק
חצי כף רוטב סויה

הכנה

גם חתכו אותי וגם מטביעים בצ'ילי?

קודם כל לחתוך את החזה לחתיכות קטנות יותר (רצועות) ולהשרות אותו ברוטב הצ'ילי והסויה זמן ההשריה לחתוך את כל הירקות לסלט והבצל.

 

אמממ... איפה העוף שלנו?

כשסיימנו עם הירקות, להתחיל לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להשחים (אחרי שהוא שקוף לחכות עוד), להוסיף את העוף עם כל הנוזלים שהוא הושרה בהם ולטגן עד שהוא משחים מעט משני הצדדים ולעשות חתך עם סכין באמצע ולוודא שהוא כבר לא ורדרד.

הרכבה-
לשים על צלחת את עלי התרד, מעליהם את האבוקדו ועל את הגמבה.
מעל הבצל המטוגן עם העוף ומעל לפזר את הבצל הירוק.

אני בכלל בעד גאנה

 

ורגע לפני סיום – אני חייבת לשתף בזה

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

קטגוריות

%d בלוגרים אהבו את זה: