פורסם על ידי: ayouly | 22 בינואר 2011

פוקצ'ת בוקר

 

תסימנים לעונת המבחנים:

א. אין לך מושג איזה יום היום, אבל יש עוד יום וחצי למבחן אצל גפני, יומיים וחצי למבחן אצל גידי ושמונה וחצי ימים למבחן האימים של מלכים.
ב. כשהחברה מפריז שולחת הודעה, את לא עונה – כי צרפת ירדה במיקוד החומר לבחינה.
ג. צנצנת הקפה מסתיימת יותר מהר מבקבוקי היין המחכים להפתח.
ד. את יודעת בדיוק מה קורה במפלגות המפלגות את המדינה החשמונאית, אבל אין לך מושג מה קורה במפלגת העבודה.
ה. עשרה לאחת, זה הזמן המושלם לפרסם מתכון ולהשאיר מעט זמן כדי לסכם את נושא מספר 14 למבחן.

 

שמעת על כפיר החרון ודורשי החלקות? (ולא, אין שום קשר לגל אוחובסקי)

פוקצ'ה (או פיצה) ארוחת בוקר

חומרים למנה ל-3 אנשים (פוקצ'ה גדולה, או 3 אישיות) :
המתכון לבצק הוא חצי מכמות המתכון לבצק פוקצ'ה שכבר פורסם כאן

בצק:
כוס קמח רגיל
חצי כפית שמרים
כפית סוכר
1/5 כוס שמן
ולמלא את אותה הכוס במים עד החצי (להשלים מהשמן)
חצי כפית מלח

רוטב עגבניות:
עגבניה בינונית קצוצה דק מאוד או מגורדת
חצי בצל קצוץ דק או מגורד
2 כפיות רסק עגבניות (לא חובה)
6 עלי בזיליקום טריים חתוכים ביד
מלח, פלפל

3 ביצים

הכנה:

בצק – לערבב את הקמח, השמרים והסוכר בקערה, להוסיף את השמן עם המים (בסה"כ זה יוצא חצי כוס נוזלים), לערבב מעט ולהוסיף את המלח. ללוש עד קבלת בצק אחיד.
רסק – לערבב את העגבניות והבצל הקצוצים דק ולמעוך אותם עם מזלג (כמו שמועכים פירה), להוסיף את רסק העגבניות והתיבול.
הרכבה – לרדד את הבצק לעובי של כ-2 ס"מ – ניתן ליצור פוקצ'ה אחת גדולה, או 3 קטנות. ליצור מעין הגבהה בקצוות, על מנת שהביצה לא תיזל ולמרוח את הרסק על הפוקצ'ות. לשבור את הביצים במרכז כל פוקצ'ה או אחת לצד השניה בפוקצ'ה גדולה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך חצי שעה, עד שהביצים נהיות מבריקות והבצק משחים.

 

ברור שאני יודע מה זה המודל קואופרטיסטי של היחסים קבוצות הלובי למדינה


להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

קטגוריות

%d בלוגרים אהבו את זה: