שאלה: מה עושים כדי לא לבזבז זמן?
תשובה: חווים אותו בכל אורכו.
אמצעי: יושבים ימים שלמים על כסא לא נוח בחדר המתנה של רופא שיניים; מבלים יום ראשון אחר הצהריים על מרפסת הדירה; מקשיביםם להרצאות בשפה לא מובנת; בוחרים לנסוע ברבת במסלול הארוך והפחות נוח מכולם ונוסעים בעמידה כמובן; עומדים בתור בקופות למופעים ולא משתמשים בכרטיס, וכו'.הדבר/ אלבר קאמי
עוגת גבינה אישית
יוצאות כ- 12 כוסות אישיות של עוגת גבינה, לכוסות ניתן להשתמש בכוסות של יוגורטים (ביבוא אישי מצרפת) או בכוסות קפה שחור.
חומרים:
1/2 ק"ג גבנה לבנה (אני משתמשת ב-5%, אם פחות איכפת לכם מהקלוריות אפשר להחליף ל-9% או לגבינה שמנת)
גביע גבינת שמנת (225 גר' נפוליאון)
כפית תמצית וניל (אמיתית) או גרגרים ממקל וניל
2 סוכר וניל (אם משתמשים בתמצית)
1/4 כוס סוכר
ריבה ביתית ( אני השתמשתי בתמונה בריבת תות, ניתן להשתמש בריבת פירות יער או בכל ריבה אחרת)
פירורי עוגיות (פתיבר, אוריאו או כל סוג אחר שיש בבית)
אופציה ליצירת קרם גבינה אוורירי יותר – להקציף מיכל של שמנת מתוקה עם 2 כפות אבקת סוכר ולקפל לתערובת הגבינות
הכנה
לערבב את הגבינות עם הסוכרים ותמצית הוניל, להעביר לכוסות אישות (על מנת שלא ילכלך השתמשתי בשק זילוף)
מעל להניח כף של ריבה ביתית ומעליה לפזר את פירורי העוגיות, אם מעדיפים אפשר לוותר על אחד מהם.
אהבתי:)
אעשה בהחלט:)
By: קריסטינה on 21 במאי 2011
at 21:24
היי! זה הקינוח שהכנת אצל גנית!
היה טעייייייייים!
🙂
By: ניסו on 26 במאי 2011
at 10:08
פשוט ומקסים. אהבתי את רעיון הצנצנת. אימצתי.
By: רוני on 29 במאי 2011
at 10:30
[…] ל'גבן' את הטארט הזה ולהכינו עם קרם הגבינה מעוגת הגבינה האישית ואז מומלץ לפרוס מתחת לקרם הגבינה פירות כמו נקטרינות או […]
By: טארטים להמונים « לפתן צימוקים on 6 ביוני 2011
at 8:48